doelgroepen

Bedrijven
(jaarafsluitingen / bedrijfsdag / motivatiedag)

Vaak is er geen binding tussen bedrijf en werknemers (en andersom) en de derde partijen zoals klanten. Ik zal niet de oplossing zijn. Ik kan de mensen na laten denken over mogelijkheden en uitdagingen die er zijn. Werkgever en werknemer een andere kijk geven zodat er een andere binding met en vanuit het bedrijf en wat meer geluk gevoel zal brengen bij de mensen.

Congressen

Ik sta nu op een punt in mijn leven waar ik in mijn kracht kan gaan staan om mensen te motiveren dichter bij hun zelf te gaan staan. Na te laten denken over hun innerlijke levensdoelen, meer  hun hart te laten volgen en open te staan voor uitdagingen en mogelijkheden die er wel degelijk zijn.  Laten zien dat je nooit ergens te oud voor bent.  Ik kan door mijn lezingen de mensen inspireren tot inzichten en besluiten te komen om de doelen te bereiken die ze voor ogen hebben.

Verenigingen

De verbondenheid die de mensen bij verenigingen hebben versterken door te vertellen over mijn inspiratie die ik tijdens de tochten krijg. Niet alleen het behalen van het doel wat soms de eerste plaats op de ranglijst kan zijn maar juist de reis er naar toe.  Je innerlijke kracht gebruiken om als mens en groep er te staan. Dit is wat ik door mijn inspirerende presentatie bij de mensen oproep. Het er zijn voor elkaar en het sterk kunnen zijn met elkaar. 

Stichtingen

Het verzorgen van een mooie middag of avond met prachtige beelden en verhalen. Dit kan ik de mensen geven. Hen opnieuw meenemen op een reis vol boeiende ontmoetingen die ze ooit zelf ook hebben gemaakt. Het beleven van avonturen en ontmoetingen met verschillende culturen. Mijn levenservaring delen met mensen die zelf ook een inspiratie zijn voor anderen.

Scholen (keuzes identiteit motivatie)

Jonge mensen die een keuze moeten maken. Niet alleen een beroepskeuze maar ze staan ook op een kruispunt in hun leven ten aanzien van ontwikkeling en identiteit. Hen  uitdaging en hen te motiveren om hun hart te volgen. Hen te laten zien dat zelfs de moeilijkste tocht te volbrengen is wanneer je volledig in je zelf en je kunnen gelooft.  De hemel is niet de limiet het is alleen een uitzicht.