Gerda Marsman

“Welkom”

Wat leuk dat je me bezoekt op mijn website. Ik ben Gerda Marsman en ben op gegroeid in Dalfsen waar ik 44 jaar heb gewoond. Tegenwoordig woon ik in Raalte. Al van jongs af aan werd ik aangetrokken door de avontuur en het onbekende. Mijn eerste fietstocht maakte ik al als tiener. Daarna volgden er fiets-vakanties door verschillende landen binnen Europa.

Tot ik de knoop doorhakte, mijn baan opzegde, mijn huis verkocht en op de fiets stapte naar Australiƫ. Een tocht van twee en een half jaar. Overnachten in de natuur, koken op een houtvuurtje en als het even mogelijk was zocht ik mijn eten in de natuur. De bijzondere ontmoetingen met mens en dier onderweg maakt iedere tocht tot een onvergetelijke ervaring. In het dagelijks leven haal ik nog elke dag veel inspiratie en kracht uit mijn reizen.

“volg je hart”

“Doelstelling”

Ik wil bedrijven/ organisaties/ stichtingen met mijn lezingen inspireren zodat mensen dichter bij zichzelf komen te staan, hun hart meer laten volgen en open staan voor uitdagingen en mogelijkheden die er wel degelijk zijn. Op deze manier ontstaat er een ander mens, een andere binding met en vanuit het bedrijf, welke een groter geluksgevoel zal opbrengen bij een individu.

*** persoonlijk doel om juni, juli, augustus zelf fietsreizen te maken voor nieuwe inspiratie en ontdekkingen ***